fbpx
030 4100 900 Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Taxateur in Utrecht

Woningen waarderen is ons vak. Geen NVM-makelaar in Nederland koopt voor hun opdrachtgevers zoveel woningen aan als Koning Aankoopmakelaars. Woning laten taxeren in de stad of regio Utrecht? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Woning of appartement laten taxeren in Utrecht? Koning helpt

Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring, weten we als geen ander wat jouw (toekomstige) woning waard is. Bij Koning Aankoopmakelaars kun je daarom ook terecht als je alleen een taxateur zoekt en een taxatieopdracht hebt.

Je krijgt van onze taxateur snel de beschikking over een goed NWWI-gevalideerd taxatierapport dat erkend wordt door alle banken en/of hypotheekverstrekkers, tegen een marktconform tarief. Als taxateur staan we ingeschreven bij Vastgoedcert en zijn wij lid van de NVM.

Neem contact met ons op voor meer informatie over jouw taxatie in de stad of regio Utrecht.

  • 12 jaar ervaring
  • 4 aankoopmakelaars
  • 2823 woningen aangekocht
  • nr 1 van Nederland

Ons team

“John en zijn team hebben goed geholpen in de zoektocht naar een woning in Utrecht. Snel schakelen, pragmatisch, eerlijk en kennen de markt. Erg fijn en zeker een aanrader!”

Jesper van der Vliet, 2020

Vrijblijvend kennismaken of meer informatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze, beantwoorden wij al je vragen en komen wij graag meer te weten over je woonwensen.

info@koningaankoopmakelaars.nl
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

    Wij slaan je gegevens op in onze database om contact met je op te nemen.