fbpx
030 4100 900 Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Koning en de hospitaregeling Utrecht bieden uitkomst

De kamernood in de studentenstad Utrecht is bijzonder hoog. Een fijne studentenkamer is maar moeilijk te vinden. We hebben daarom al veel ouders van studerende kinderen geholpen om een appartement te kopen in Utrecht. Een fijn thuis voor je zoon of dochter, maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijke belegging.

 

Een woning kopen in Utrecht en verhuren middels de hospita regeling. Een fijn thuis voor je studerende zoon of dochter en een aantrekkelijke belegging.

 

Utrecht is een studentenstad waar de kamernood hoog is. Een fijne studentenkamer is moeilijk te vinden. Veel ouders van studerende kinderen kiezen er daarom voor om zelf een woning of appartement te kopen in Utrecht. Zo kunnen ze hun studerende zoon of dochter een fijn huis bieden en tegelijkertijd een aantrekkelijke belegging te doen.

Veel mensen weten niet dat een woning kopen voor bijvoorbeeld 4 of 5 studenten niet zomaar toegestaan is in Utrecht. Hiervoor is namelijke een vergunning nodig. Voordat je de woning koopt, kun je helaas niet de zekerheid krijgen dat deze vergunning zal worden verleend. Bovendien is deze vergunning dermate duur dat deze optie voor vrijwel iedereen direct afvalt. Daar komt nog bij dat er vrijwel geen geschikte studentenhuizen op de markt komen en de concurrentie moordend is.

Toch biedt de (steeds veranderende) regelgeving in Utrecht goede alternatieven voor ouders van studenten. Zo is er de hospitaregeling in Utrecht die kansen biedt. Wij kunnen je informeren en adviseren over het gebruik van deze hospitaregeling voor een studentenhuis in Utrecht.

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring om het kopen van een studentenhuis in Utrecht mogelijk te maken. Daarom zijn ouders van studenten al jaren een belangrijke doelgroep voor ons. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hieronder vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

  • 12 jaar ervaring
  • 4 aankoopmakelaars
  • 2823 woningen aangekocht
  • nr 1 van Nederland

Ons team

“John en zijn team hebben goed geholpen in de zoektocht naar een woning in Utrecht. Snel schakelen, pragmatisch, eerlijk en kennen de markt. Erg fijn en zeker een aanrader!”

Jesper van der Vliet, 2020

Vrijblijvend kennismaken of meer informatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze, beantwoorden wij al je vragen en komen wij graag meer te weten over je woonwensen.

info@koningaankoopmakelaars.nl
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

 

    Wij slaan je gegevens op in onze database om contact met je op te nemen.