fbpx
030 4100 900 Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur
  • Engels
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Koning Aankoopmakelaars, de #1 van NederlandKoning Aankoopmakelaars heeft de meeste woningen aangekocht van alle NVM-makelaars in Nederland. En dat terwijl ons werkgebied alleen regio Utrecht is. (bron: Funda)

Koning Aankoopmakelaars helpt jaarlijks de meeste mensen aan een nieuwe woning en is daarmee de nummer 1 aankoopmakelaar van Nederland. Op informele maar professionele wijze helpen we jou de concurrentie op de woningmarkt in Utrecht te verslaan.

Geen gladde praatjes en strakke pakken, we doen gewoon normaal, zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent en maken het aankopen van je droomwoning weer leuk.

De Koning onder de aankoopmakelaars

Koning Aankoopmakelaars is in 2008 opgericht door Rutger Koning. Sindsdien is het zijn ultieme doel om zoveel mogelijk mensen te helpen hun droomwoning te kopen in Utrecht en omliggende dorpen. Samen met zijn collega’s gaat hij door het vuur voor het belang van zijn klanten. Met deze instelling is Koning afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer 1 aankoopmakelaar van Nederland. In de afgelopen 14 jaar hielpen we al 2823 klanten aan hun droomwoning. En daar zijn we trots op!

Bij Koning geloven we dat we zo succesvol zijn, omdat we jouw belang altijd centraal stellen. Zo zijn we volledig gefocust op aankoop, waardoor we onafhankelijk kunnen handelen. Daarnaast hebben we een informele, maar professionele werkwijze. Geen gladde praatjes en strakke pakken, we doen gewoon normaal, zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent en maken het aankopen van je droomwoning weer leuk. Het is ook niet voor niks dat onze klanten ons zo goed beoordelen: we krijgen 4,9 van de 5 sterren, uit meer dan 200 reviews.

Het team van Koning Aankoopmakelaars bestaat uit 4 ervaren aankoopmakelaars. Binnen het team hebben we verschillende specialisten: Valerie is jurist, Rutger bouwkundige en John financieel adviseur. Zo kunnen we je optimaal bedienen in elke stap van het aankoopproces.

Wat we ook belangrijk vinden, is dat je weet dat je altijd snel en vakkundig ondersteund wordt. Het aankopen van je droomwoning is een grote beslissing, maar op Koning kun je bouwen. Geen kleine lettertjes of nare verrassingen, maar gewoon duidelijkheid. We zijn makkelijk en snel bereikbaar via mail, Whatsapp of telefoon. Zo kunnen we snel schakelen en de juiste beslissingen nemen als het erop aankomt. Alles om jou te ontzorgen, verrassingen te voorkomen en een goede deal uit het vuur te slepen. Alles voor jouw droomwoning.

Kom je eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek? We zijn erg benieuwd wat je wensen zijn. Ons kantoor aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is goed bereikbaar.

  • 14 jaar ervaring
  • 4 aankoopmakelaars
  • 2823 woningen aangekocht
  • nr 1 van Nederland

Ons team

“Op de zoektocht naar mijn eerste huis, wist ik niet goed waar ik moest beginnen. Eric Jan en Rutger hebben mij op weg geholpen en zijn meegegaan tijdens de bezichtigingen. Dankzij hen is mijn eerste bod geaccepteerd zonder te hoeven overbieden. Ik heb een heldere uitleg bij het koopcontract gekregen en we hebben nog enkele passages kunnen aanpassen. Al met al is het ontzettend snel gegaan! Heel erg bedankt voor alle hulp!”

Maartje, 2020

Vrijblijvend kennismaken of meer informatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze, beantwoorden wij al je vragen en komen wij graag meer te weten over je woonwensen.

info@koningaankoopmakelaars.nl
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

    Wij slaan je gegevens op in onze database om contact met je op te nemen.