030 4100 900 Bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur
030 4100 900Bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur

Aankoopmakelaar in Houten? Kies voor de #1 van NederlandKoning Aankoopmakelaars heeft de meeste woningen aangekocht van alle NVM-makelaars in Nederland. En dat terwijl ons werkgebied alleen regio Utrecht is. (bron: Funda)

Als aankoopmakelaar in Houten helpen we jou op informele maar professionele wijze om de concurrentie op de woningmarkt in Houten te verslaan.

Samenwerken met Koning Aankoopmakelaars als NVM-aankoopmakelaar in Houten geeft je zekerheid, gemak en financieel voordeel. We zorgen ervoor dat je een verstandige aankoop doet, nemen je werk uit handen en realiseren de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Koning Aankoopmakelaars is dé aankoopspecialist van Houten

We kiezen er als aankoopmakelaar bewust voor om ons alleen bezig te houden met het aankopen van woningen, en alleen in Houten en omstreken. Daarbij zorgen we dat ieder aankoopproces leuk is en altijd succesvol wordt afgerond. Als klant ben jij onze Koning.

Deze werkwijze, gecombineerd met onze focus op aankoop, heeft ervoor gezorgd dat we sinds 2008 zijn uitgegroeid tot de nummer 1 aankoopmakelaar van Nederland (Funda, 2020).

Het team van Koning bestaat uit 4 ervaren aankoopmakelaars. Binnen ons team hebben we een jurist, financieel adviseur en bouwkundig ingenieur. Hierdoor kunnen we jou op al deze gebieden adviseren en ontzorgen. Samen doen we alles voor dat ene doel: het vinden en kopen van jouw droomwoning.

 • 14 jaar ervaring
 • 4 aankoopmakelaars
 • 2753 woningen aangekocht
 • nr 1 van Nederland

Daarom zijn wij Koning

 • Dé gespecialiseerde aankoopmakelaar in Houten
 • Meeste aangekochte woningen van heel Nederland
 • Klein team met jarenlange kennis en ervaring
 • Alles voor optimale klanttevredenheid (4,9/5 Google-sterren)
 • Groot netwerk en hoge gunfactor bij verkoopmakelaars in Houten en omstreken
 • Vaste tarieven, dus geen kleine lettertjes en onaangename verrassingen
 • Maakt het kopen van je droomwoning weer leuk

 • De voordelen van Koning als aankoopmakelaar in Houten
 • 1. Voorsprong op concurrentenMet Koning als NVM-aankoopmakelaar heb jij als eerste toegang tot nieuw aanbod, nog voordat het op Funda staat. Ook profiteer je van onze goede contacten met makelaars in Houten en omstreken.
 • 2. Betaal de beste prijsOnderhandelen zit ons als gespecialiseerde aankoopmakelaars in het bloed. We kennen de markt als geen ander en hebben maar één belang: zorgen dat jij voor de beste prijs jouw droomwoning kan kopen in Houten.
 • 3. Ervaar geen stressHet zoeken naar een woning kan veel stress opleveren. Zeker nu: als je niet razendsnel handelt, is je kans voorbij. Koning Aankoopmakelaars neemt je al het werk uit handen. Je hebt geen zorgen, geen gedoe en geen stress.
 • 4. Liefde maakt blindLiefde maakt blind, dat geldt ook voor huizen. Met onze kennis en jarenlange ervaring als gespecialiseerd aankoopmakelaar behoeden we jou voor de juridische, bouwkundige en financiële valkuilen die je zelf misschien niet ziet.

“Heel goed geholpen door Eric Jan. Hij kon me goed uitleggen hoe alles werkt en hij reageerde altijd snel op m’n vragen. Uiteindelijk samen naar de bezichtigingen geweest en bij het eerste appartement waarvoor we een bod uitbrachten was het gelijk raak!”

Rudi van der Molen, 2020

Recent aangekocht

Eykmanlaan 106, Utrecht
Eykmanlaan 106Vraagprijs € 675.000
Fruitstraat 50 H, Utrecht
Fruitstraat 50 HVraagprijs € 319.000
Tolsteegplantsoen 44 I, Utrecht
Tolsteegplantsoen 44 IVraagprijs € 295.000
Vossegatselaan 11, Utrecht
Vossegatselaan 11Vraagprijs € 490.000
Groningen

Zekerheid

Als gespecialiseerde aankoopmakelaar in Houten zorgen we voor een succesvolle aankoop en behoeden wij je voor juridische, bouwkundige en financiële valkuilen.

Gemak

Wij adviseren gedurende het hele aankoopproces en nemen je al het werk uit handen. Alleen de hypotheekaanvraag moet je zelf in gang zetten.

Financieel voordeel

Met onze hulp ben je financieel beter af, loop je minimaal risico en neemt je slagingskans toe. Wij behartigen als aankoopmakelaar alleen het belang van jou als koper.

Koning in de media

 1. Augustus 2020

  Niet meer met veertig man tegelijk naar woning kijken

  Koning Aankoopmakelaars aan de Amsterdamsestraatweg is de grootste NVM aankoopmakelaar van Nederland. Eigenaar Rutger Koning ziet dat de vraag naar bezichtigingen niet afneemt. Wel zijn de kijkdagen radicaal veranderd.

  Lees artikel
 2. Mei 2020

  Assistenten in een tijd van snelle kopers

  Sommige aankoopmakelaars beleven, ondanks de coronacrisis, hun beste weken van het jaar. Een digitale bezichtiging is niet voldoende. ,.Het gaat om het gevóél.”

  Lees artikel
 3. Rutger Koning
  Januari 2019

  Het jaar van Rutger Koning

  We gaan naar het einde van het jaar toe. Hoe is het conculega’s vergaan? Makelaar Rutger Koning van Koning Aankoopmakelaars in Utrecht heeft de meeste aankopen gedaan in 2018. ‘De tijdsbesteding per klant is enorm gestegen.’

  Lees artikel

Vrijblijvend kennismaken of meer informatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze, beantwoorden wij al je vragen en komen wij graag meer te weten over je woonwensen.

info@koningaankoopmakelaars.nl
030 4100 900Bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur

Wij slaan je gegevens op in onze database om contact met je op te nemen.