fbpx
030 4100 900 Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur
 • Engels
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

In 10 stappen zorgeloos kopen met Koning

Koning Aankoopmakelaars is specialist in het aankopen van woningen in en rondom Utrecht. Met een persoonlijke aanpak zorgen we voor een leuk en succesvol aankoopproces. Dankzij ons heb je voorsprong op andere kopers en verdwijnt de stress.

Bekijk hieronder de 10 stappen richting jouw droomwoning.

Onze werkwijze

Samen in 10 stappen naar jouw droomwoning

 • Vrijblijvend adviesgesprekWe beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek. Niet alleen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken, maar ook om kennis te maken. Een goede klik is het halve werk!
 • Aanbod ontvangen vóór FundaBesluit je met ons samen te werken? Dan zorgen we ervoor dat jij nieuw aanbod als eerste in je mail hebt. Afgestemd op jouw woonwensen en nog voordat een woning op Funda staat. Zo heb je alvast een streepje voor op je concurrenten.
 • Bezichtiging inplannenKomt er een interessante woning voorbij? Dan geef je ons een seintje. Wij nemen direct contact op met de verkopende makelaar om de mogelijkheden te bespreken en een bezichtiging in te plannen. Dankzij de korte lijnen in ons netwerk loop je nooit meer een bezichtiging mis.
 • Woning bezichtigenWe gaan altijd mee bij bezichtigingen, zodat we al je vragen direct kunnen beantwoorden. We beoordelen de bouwkundige staat, bekijken de voor- en nadelen en eventuele verbouwingsmogelijkheden.
 • Biedingsstrategie bepalenVerliefd geworden? Dan gaan we er alles aan doen om tot een winnend bod te komen dat binnen je budget valt. We bepalen de marktwaarde, schatten je concurrentiepositie in en analyseren de markt.
 • OnderhandelenOok het onderhandelen met de verkopende makelaar laat je aan ons over. We zijn gepokt en gemazeld: onderhandelen zit in ons bloed. Ondertussen schakelen we snel met jou, zodat het bod en de voorwaarden perfect aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden.
 • Taxatie, keuring regelen en financieringWe regelen de taxatie en eventueel een bouwkundige keuring. Dat gaat snel, makkelijk en blijft betaalbaar, omdat we korte lijnen hebben met taxateurs en bouwkundigen. En zoek je naar een goede financieel adviseur? Daarvan hebben we er ook genoeg in ons netwerk.
 • Koopcontract tekenenJe persoonlijke aankoopmakelaar checkt het voorlopige koopcontract en andere documenten, zodat je zeker weet dat alles klopt en niet voor verrassingen komt te staan. We spreken dit samen door bij ons op kantoor, waar we alle documenten ook tekenen. Vervolgens regelen we al het papierwerk met de verkoopmakelaar.
 • Notaris regelenKoning Aankoopmakelaars helpt je een goede en betaalbare notaris te kiezen. Vervolgens regelen wij met de notaris alles wat er nodig is voor de overdracht van de woning. Alleen de persoonlijke en financiële zaken regel je zelf met de notaris.
 • Inspectie en overdrachtHet is zover! De dag dat je de sleutel van je droomwoning krijgt. Ook daar zijn we natuurlijk bij. We inspecteren de woning om te zien of alles nog is zoals het hoort en nemen de meterstanden op. Als je wilt, gaan we ook nog mee naar de notaris. Daar kunnen we je dan direct feliciteren met je fantastische aankoop!

“John en zijn team hebben goed geholpen in de zoektocht naar een woning in Utrecht. Snel schakelen, pragmatisch, eerlijk en kennen de markt. Erg fijn en zeker een aanrader!”

Jesper van der Vliet, 2020

Vrijblijvend kennismaken of meer informatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze, beantwoorden wij al je vragen en komen wij graag meer te weten over je woonwensen.

info@koningaankoopmakelaars.nl
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Wij slaan je gegevens op in onze database om contact met je op te nemen.