fbpx
030 4100 900 Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur
 • Engels
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Koning maakt als aankoopmakelaar in Utrecht je droomwoning bereikbaar

Koning Aankoopmakelaars is gespecialiseerd in de aankoop van woningen in en rondom Utrecht. Met een persoonlijke aanpak zorgen we voor een leuk en succesvol aankoopproces. Kies je voor Koning Aankoopmakelaars? Dan heb je voorsprong op andere kopers en verdwijnt de koopstress.

Daarbij zijn we volledig onafhankelijk: we werken alleen voor jou als koper. Met ons als aankoopmakelaar weet je zeker dat je verstandig koopt en de beste prijs betaalt. Wij maken je droomwoning bereikbaar.


 • Voorsprong op de concurrentieKoning Aankoopmakelaars is specialist in het aankopen van woningen in en rondom Utrecht. Met een persoonlijke aanpak zorgen we voor een leuk en succesvol aankoopproces. Dankzij ons heb je voorsprong op andere kopers en verdwijnt de stress.

  We zijn volledig onafhankelijk, want we werken als gespecialiseerde aankoopmakelaar alleen voor jou als koper. Kies je voor ons? Dan weet je zeker dat je verstandig koopt en de beste prijs betaalt. Wij maken je droomwoning bereikbaar.

 • Altijd de beste aankoopprijsJe moet tegenwoordig vaak flink overbieden om kans te maken op je droomwoning, waardoor je al snel te veel betaalt. Bij Koning Aankoopmakelaars zetten we onze kennis en ervaring in om ervoor te zorgen dat jij de beste prijs betaalt.

  We weten precies hoe de markt in elkaar zit en we zijn de beste onderhandelaars. Verkopende makelaars werken graag met ons samen, waardoor we veel voor elkaar krijgen. Zo slepen we niet alleen jouw droomwoning, maar ook de beste prijs en voorwaarden voor jou uit het vuur.

 • Kopen zonder zorgenEen woning kopen is een grote beslissing. Je wilt goed over zaken nadenken, maar daar is vaak maar weinig tijd voor. Daarom nemen we je bij Koning Aankoopmakelaars het werk uit handen. Wij hebben namens jou contact met de verkopend makelaar, regelen bezichtigingen en maken het papierwerk in orde.

  Tegelijkertijd staan we altijd voor je klaar: via telefoon, mail of WhatsApp beantwoorden we snel en vakkundig je vragen. Tijd, moeite en zorgen besparen? Kies dan voor Koning als aankoopmakelaar voor een woning in of rondom Utrecht.

 • Altijd een verstandige aankoopHeb je de woning van je dromen gevonden? Dan bestaat er een kans dat je door je roze bril bepaalde risico’s niet goed inschat. Wij behoeden je voor onverstandige keuzes.

  Of het nu gaat om juridische, bouwkundige of financiële zaken: we hebben alle specialistische kennis in huis en hebben alles al voorbij zien komen. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je erop vertrouwen dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Daarom kies je voor Koning Aankoopmakelaars

 • Succesvol: we kopen de meeste woningen aan van alle NVM-aankoopmakelaars in Nederland.
 • Onafhankelijk: we hebben ons volledig toegelegd op het aankopen van woningen. Hierdoor zijn we onafhankelijk en succesvol.
 • Slim: we zijn een hecht team van doorgewinterde aankoopmakelaars met specialistische kennis op juridisch, financieel en bouwkundig vlak.
 • Gewoon: bij ons geen strakke pakken en snelle praatjes, maar een professionele werkwijze, waarbij het aankoopproces succesvol verloopt en een leuke ervaring is.
 • Betrouwbaar: we gaan altijd voor het beste en worden zeer goed beoordeeld, met een score van 4,9 uit 5 (Google reviews).
 • Duidelijk: we hanteren vaste tarieven, zonder kleine lettertjes en andere verrassingen.

“Na een poosje op eigen gelegenheid zoeken in Utrecht toch maar besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wat is het toch lastig om een goede woning te vinden in deze heerlijke stad. Eerst eens rond gekeken op google en gekozen voor Koning Aankoopmakelaar. Het contact was snel gelegd en zelfs op een zaterdag was het mogelijk een gesprek te plannen. In een café in de buurt heerlijk gepraat met Valerie en we kwamen al snel tot de conclusie: met Valerie willen wij graag in zee! Na een paar weken zoeken hebben we ons heerlijke huisje gevonden. Zonder Valerie was dit zeker niet gelukt! Ze reageert meteen op vragen en is altijd bereid iets uit te leggen of een extra afspraak te maken. Ze weet precies wat belangrijk is en heeft kennis van zaken. Valerie, we zijn je zo ontzettend dankbaar voor je diensten en toewijding! We hopen nog lang van ons huis te genieten, maar we zullen je zeker aanraden bij vrienden en bekenden die dezelfde stap overwegen.”

Ralph, Eline en Milou, 2020

Vrijblijvend kennismaken of meer informatie?

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze, beantwoorden wij al je vragen en komen wij graag meer te weten over je woonwensen.

info@koningaankoopmakelaars.nl
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Wij slaan je gegevens op in onze database om contact met je op te nemen.