030 4100 900 Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur
030 4100 900Bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Ervaringen aankoopmakelaar Utrecht

Al meer dan 200 klanten schreven via Google over hun ervaring met Koning Aankoopmakelaars. We zijn ontzettend trots op de 4,9 uit 5 sterren die onze klanten ons gemiddeld geven. Benieuwd waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze diensten als aankoopmakelaar in Utrecht? Lees hieronder een selectie van onze reviews.

Koning Aankoopmakelaars I Aankoopmakelaar Utrecht
Koning Aankoopmakelaars I Aankoopmakelaar Utrecht
4.9
Danai C.
Danai C.
11:02 09 Oct 21
We were very happy with the whole process. Our agent Valerie is very nice and professional. She was always available for viewings, easily approachable for questions.
GEETANJALI RAI
GEETANJALI RAI
19:00 27 Sep 21
After reading lot of good reviews, I thought of talking to them but in around 45 minute long discussion, all I got to know was that I need to look for houses which have really low asking price compared to my budget, and then make a bid by adding approximate 20% to that price. Well, if you do that, it is no rocket-science to buy a house. The actual challenge is to get the best possible deal in your budget. That is one of the reasons I wanted someone to guide me in buying process.After that, I wanted to go alone but by chance met another agent (from some other company) who explained me in detail about the localities in Utrecht, and suggested which areas can be good as per my need and budget. That is the kind of support and guidance I was expecting.
MultiVeal
MultiVeal
19:09 07 Sep 21
Goede makelaar met erg groot netwerk.Heb binnen vier bezichtigingen een huis weten te kopen.Heb uiteindelijk 1.000 euro betaald boven de taxatiewaarde van het huis.Vanwege de overspannen markt is het wel belangrijk dat je zelf ook proactief bent in het aanvragen van bezichtigingen.
B Neilen-Brouns
B Neilen-Brouns
09:23 04 Aug 21
Rutger Koning heeft ons super bijgestaan in onze zoektocht naar een woning in de binnenstad van Utrecht.Hij heeft uitstekende marktkennis en is een doortastend onderhandelaar, hierdoor hebben we binnen afzienbare tijd een prachtige woning aangekocht.
lonneke warnier
lonneke warnier
09:23 21 Jun 21
Wij hebben met de goede hulp en inzet van Valerie zeer snel ons droomhuis kunnen vinden. Het was fijn om met Valerie te sparren over de woningmarkt, we merkten dat ze veel verstand heeft van de markt en ons goede adviezen en sturing kon geven. Wij vonden dit erg fijn, aangezien dit ons eerste koophuis was! Daarnaast was Valerie altijd snel te bereiken via de app/mail waardoor we snel konden schakelen! Dankjewel Valerie voor alles! Groetjes Lonneke
Andries Marees
Andries Marees
11:51 16 Jun 21
Valerie heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar onze eerste koopwoning. Ze heeft veel kennis, is goed bereikbaar, kordaat, en stelt goede vragen – vragen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Valerie heeft ons veel geleerd en perspectief gegeven m.b.t. prijzen/de huizenmarkt. Daarnaast is ze ook vriendelijk en heel betrokken. We zijn erg blij met ons prachtige huis en hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren.Dank voor al je hulp Valerie!!
Jelmer
Jelmer
18:15 10 Jun 21
Samen met Valerie gezocht naar een woning in (het voor ons deels onbekende) Utrecht. Heel fijne samenwerking: Valerie is goed bereikbaar en pakt door maar stelt bovenal de juiste vragen, weet alles van de Utrechtse huizenmarkt en helpt enorm bij het opstellen van het ‘winnende bod’.
Rob Lintner
Rob Lintner
14:48 09 Jun 21
In de overspannen woningmarkt van Utrecht was de hulp van Valerie hard nodig. Haar professionaliteit, gedegen kennis van de markt en onderhandelings-skills hielpen ons het droomhuis te vinden EN te kopen. Zonder Valerie waren we nu nog aan het zoeken geweest.
Jorien Holm-Gerritsen
Jorien Holm-Gerritsen
18:59 08 Jun 21
Ook wij hebben met dank aan Valerie een huis kunnen kopen in deze overspannen markt. Het bezichtigen van alle huizen was, naast heel professioneel, ook enorm gezellig. Valerie stond altijd voor ons klaar, nam alle tijd, wist antwoord op al onze vragen, had zich steeds goed ingelezen en deed dit allemaal ook nog eens met een grote lach en enthousiasme. Echt een aanrader! Veel dank!
Luuk GH
Luuk GH
12:28 28 Apr 21
Zonder Valerie was het me niet gelukt om zo snel een huisje te vinden in Utrecht, zeker niet in de huidige markt. Altijd beschikbaar en goede adviezen, maar ze stelt ook kritische vragen om zo echt met je mee te kunnen denken over jouw ideale huis (en of je eisen reëel zijn). Ik was nieuw op de huizenmarkt en ze heeft me er echt doorheen geloodst. Mede door haar verdiensten was mijn eerste bod gelijk een winnend bod!
Vera Nies
Vera Nies
10:04 28 Apr 21
Ik heb met de hulp van Valerie van Koning Aankoopmakelaars in Oktober 2019 mijn droomhuisje in Utrecht gekocht. Nu, anderhalf jaar later, ben ik nog steeds elke dag superblij met mijn stekkie! Valerie heeft me ontzettend goed geholpen. Ze zorgt dat je realistische verwachtingen hebt van de woningmarkt, dat je goed voorbereid aan je zoektocht begint, heeft me goed uitgelegd wat alle opties zijn, was altijd goed te bereiken, en dacht met me mee (wat voor mij heel fijn was als starter op de woningmarkt met 1 inkomen). Mede daardoor is het gelukt om binnen vrij korte tijd (3-4 maanden na de start van mijn zoektocht) een huisje te vinden wat bij mij en mijn budget paste, en daar met voorbehoud van financiering een passend bod op te doen wat geaccepteerd is. Valerie, thanks voor al je hulp :)!
Cris van Dusseldorp
Cris van Dusseldorp
13:37 05 Apr 21
We hebben Koning Aankoopmakelaars als erg prettig ervaren in de samenwerking. Eric Jan Nienhuys als contact persoon en Janet van der Veen als office manager werkten plezierig, snel en efficiënt. In een turbulente huizenmarkt hebben we toch snel een woning in Utrecht door hen kunnen vinden. Bedankt!
Matthijs
Matthijs
13:38 31 Mar 21
Met dank aan Valerie een fijn huis in Woerden gevonden. Wij zijn erg tevreden over het proces. Prettig en snel contact, goed advies, en denkt kritisch mee op punten waar je zelf minder snel aan denkt. Aanrader!
Timon van Herpen
Timon van Herpen
17:31 22 Mar 21
Valerie van Koning Aankoopmakelaars heeft ons heel goed geholpen met het aankopen van een huis in Hoograven, Utrecht.Valerie is heel kundig, heeft veel ervaring in het aankoopproces, en is ook een heel fijn mens om mee samen te werken. Bij ons was het bij de tweede bezichtiging (en het eerste bod) raak. Ook in de verdere uitwerking denkt ze goed met je mee.Wij bevelen haar van harte aan.
Tessy Puik
Tessy Puik
19:50 21 Mar 21
Met behulp van Rutger heb ik een prachtig huis kunnen kopen. Voor mij was het mijn eerste huis en Rutger heeft mij goed begeleid in het beoordelen van het huis en het komen tot een goed bod. Hierin heeft hij veel ervaring. Hij is betrokken, bereikbaar en professioneel in omgang. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een huis in Utrecht, ook de starters!
Maartje Reinders
Maartje Reinders
07:39 15 Mar 21
Valerie heeft me super geholpen. Ze reageert ontzettend snel op berichtjes en ging mee op al mijn bezichtigingen. Ze stelt goede kritische vragen en kijkt zorgvuldig mee of er zaken aan het huis mankeren. Ze is duidelijk en helder in haar adviezen wat voor een prettige samenwerking zorgde. Ik heb dankzij haar hulp een super fijn en mooi huis gevonden voor een lagere prijs dan ik verwacht had.
Sanne Dietz
Sanne Dietz
13:42 09 Mar 21
Wij zijn heel tevreden over Koning Aankoopmakelaars en Valerie in het bijzonder. Valerie heeft ons van de eerste bezichtiging tot het tekenen van het uiteindelijke koopcontract professioneel begeleid. Ze nam alle tijd om uit te leggen wat wij niet snapten en gaf ons gedegen advies. Bedankt Valerie!
Iris Wilbrink
Iris Wilbrink
14:52 07 Mar 21
Valerie is een plezierige aankoopmakelaar. Kritisch, kordaat, denkt mee, geen 9-5 mentaliteit, goed bereikbaar, hulpvaardig en zeer attent. Aanrader!
Lisa Weijburg
Lisa Weijburg
09:37 05 Mar 21
Valerie is erg behulpzaam en stelt de goede vragen. Daarnaast is ze eerlijk en realistisch, dat is erg prettig in deze tijd van waanzin op het gebied van de huizenmarkt. Dank, Valerie!
蒋雪
蒋雪
15:07 01 Mar 21
I was working together with Janet, John and Eric-Jan.Janet is our coordinator who makes appointments according to everyone's agenda and organizes all documents. She is fast to react, always willing to help and always put customers at heart.John and Eric-Jan are helping me with the apartment. They are super friendly, very profession in checking apartment conditions and give extreme valuable on biding price.Two words to summarize my experience with them: care-free and amazing!
Joyce en Suzanne Hooijmans
Joyce en Suzanne Hooijmans
11:57 22 Feb 21
Zoals bijna iedereen in deze reviews is het ook ons via Koning Aankoopmakelaars gelukt om een huis te kopen in Utrecht. De kennis van de lokale markt, het goede contact met de verkopend makelaars: alles hebben zij op zak. Uiteindelijk hebben wij ons droomhuis bemachtigd en dat was zonder John, nooit gelukt.
Martin Struik
Martin Struik
14:45 10 Feb 21
Samen met mijn vriendin hebben ik mij enkele maanden op de Utrechtse huizenmarkt georiënteerd met behulp van Valerie. Wij hebben het contact met Valerie erg op prijs gesteld: ze heeft veel kennis, reageert snel en geeft goede, menselijke adviezen bij woonaanbiedingen.
Camilla English
Camilla English
08:17 12 Jan 21
We had an excellent experience with Valerie from Koning Aankoopmakelaars. From the get go, Valerie was an effective communicator, clearly guiding us through the process and accompanying us to all house visits. We were impressed by her responsiveness, the speed at which the appointments were secured and her in depth knowledge of what it would take to win a bid. We recommend Valerie’s services without reservation.
Frans van Egmond
Frans van Egmond
22:01 01 Jan 21
Als je een woning wilt kopen in Utrecht beveel ik Koning-aankoopmakelaars van harte aan. Door zijn grote netwerk, goed inzicht in de marktontwikkelingen, informatieve en adequate manier van communiceren hebben we de vooraf besproken strategie succesvol kunnen uitvoeren en het huis dat we op oog hadden, met veel kapers op de kust, bemachtigd. Rutger Koning is zeer deskundig, betrokken en prettig om zaken mee te doen.
Hester Kauling
Hester Kauling
15:03 28 Dec 20
Wij zijn geholpen door Eric-Jan en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is betrokken, sociaal en prettig in de omgang. Eric-Jan stelde ons vragen tijdens de bezichtigingen, waardoor het ons steeds duidelijker werd naar wat voor huis wij op zoek waren. Erg fijn als je zoekende bent! Hij stimuleerde ons om verschillende woningen te bezichtigen en nam de tijd voor ons. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een nieuwbouwwoning en geen woning aangekocht via Koning Aankoopmakelaars.
jan jaap de Graeff
jan jaap de Graeff
19:47 21 Dec 20
Wij zijn uitstekend geholpen door John bij de aankoop van onze eerste huis. Snel, adequaat en met kennis van zaken. Ook speciale dank gaat uit naar Janet voor haar razendsnelle antwoorden op emails en het regelen van bezichtigingen! Saskia & Jan Jaap
Ingmar Janse
Ingmar Janse
16:06 12 Dec 20
Rutger heeft duidelijk veel ervaring en een goed netwerk in Utrecht. Ik had een woning op het oog maar had geen goed idee wat geboden zou moeten worden. Door Rutger erbij te betrekken heb ik de woning kunnen kopen voor een prima prijs. Hij kon een goed beeld geven van de sterke en zwakke punten van de woning om daarmee de onderhandeling in te gaan. In het proces was hij goed bereikbaar en hij had vaak nuttige informatie die ik zonder makelaar met netwerk nooit had kunnen hebben.
maria fernandez
maria fernandez
16:59 04 Dec 20
I had a terrible experience and I do not recommend this makelaar. We saw a house that we liked and we wanted to give an offer. First, it was clear that the makelaar didn't know the market in the area. He told us a range of 100000€ , meaning that the house will be sold between 300-400k€ for example. This thing it doesnt happen with my current makelaar!! Anyway, we advices us to give an offer 10% higher than the asking price. We didn't want to do that since it was the first house we saw. He did not agree and i was trying to convince him to do the offer...unbelievable.. moreover, he didnt inform us if he did the offer and how things were goibg. Terrible experience when you want to buy a house and you give asn offer. After this terrible experience, we stopped the contract with I believe really good reasons and even like that we need to psay then some kind of cancellation. Overall, they don't have a good situation in the market and their attitude was really rude
lizet gertzen
lizet gertzen
21:44 23 Nov 20
Super geholpen door Valerie!Deskundig, vriendelijk & zeer betrokken in het gehele proces. Niet alleen een goede makelaar, maar ook een enorm prettig en behulpzaam persoon.Dank voor al je hulp!
Lars Senft
Lars Senft
17:47 18 Nov 20
Eric-Jan heeft ons ontzettend goed en deskundig geholpen met het zoeken van een woning. Wij als starters in de woningmarkt waren niet echt grote kanshebbers op de markt. Desondanks werd ons verteld dat we voor een vast tarrief onbeperkt mochten bezichtigen (waarbij Eric jan mee ging). Dit, de deskundigheid van Eric-Jan en het netwerk van Koning aankoop makelaars heeft er voor gezorgd dat we binnen een redelijke termijn een mooi huis hebben kunnen kopen.Zou het iedereen aanraden!
Sanne Dellemijn
Sanne Dellemijn
14:29 14 Nov 20
Dankzij de goede support van Koning aankoopmakelaars heb ik veel sneller dan verwacht mijn nieuwe plek in Utrecht bemachtigd! Ze reageerden snel en ook voor vragen kon ik altijd terecht. Ik raad Koning aankoopmakelaars dan ook zeker aan.
Marije Verkerk
Marije Verkerk
10:01 08 Nov 20
Ontzettend tevreden met het werk van Koning Aankoopmakelaars. Afgelopen week heb ik mijn droomhuis kunnen kopen aan de van Leeuwenhoeckstraat in Utrecht. Er waren ruim 100 bezichtigingsaanvragen voor deze woning en ik had beperkte eigen middelen, ik dacht dat ik nauwelijks kans maakte. Eerst heeft Rutger een bezichtiging kunnen regelen en vervolgens het huis voor mij kunnen aankopen. Ik had mij ingesteld op een hele lange zoektocht in deze huidige huizenmarkt maar dankzij Rutger heb ik binnen twee maanden en zonder veel moeite een prachtig huis kunnen kopen. Fantastisch werk! Ook heel fijn hoe hij rustig en realistisch de mogelijkheden bespreekt en eerlijk advies geeft.
Luc Nibbeling
Luc Nibbeling
14:42 08 Oct 20
Valerie heeft ons geweldig geholpen! We hebben als starters in Utrecht maar één maand hoeven zoeken en bij het eerste huis was het direct raak. Valerie gaf ons goede tips en we voelden alle ruimte om haar om hulp te vragen. Zeker als je voor het eerst een huis koopt is Valerie een echte aanwinst. Kortom: we kunnen iedereen aanraden om met haar op zoek naar een (eerste) huis te gaan.
julia eijkens
julia eijkens
07:04 05 Oct 20
Met eerlijk advies en duidelijke indicatie van de waarde van huizen heeft Eric Jan ons geholpen bij het vinden van ons huis in Utrecht.
Benedicte Caillieret
Benedicte Caillieret
07:43 18 Sep 20
I am happy I pick Koning Aankoopmakelaars. Valerie is friendly. Really expat friendly. Always doing her best and on top of every details to give you the best information. I totally recommend.
Nick Tammel
Nick Tammel
20:41 17 Sep 20
Samen met Eric Jan een intensief zoekproces naar mijn perfecte woning doorgemaakt. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Eric Jan is zeer vakkundig, punctueel en nononse. Je weet direct wat je aan een woning hebt en waar je op moet letten. Het netwerk en de ervaring van Eric Jan maakt dat hij de meest verkoopmakelaars kent. En absolute pré in een verhitte woningmarkt als Utrecht. Uiteindelijk heb ik een heel leuke woning tegen een mooie prijs weten te bemachtigen, mede dankzij Eric Jan. Aanrader!
Άννα Στοϊλούδη
Άννα Στοϊλούδη
16:15 02 Sep 20
We are very happy with the services provided by Koning Aankoopmakelaars and we would highly recommend their office for anyone looking for their future house. Eric Jan, the broker, was very knowledgeable, with great attention to detail . He was thoroughly looking to all the elements of the house by advising us what is in good condition and what might need repair etc. He guided us throughout the journey of finding our dream house and we are more than happy we have collaborated with Koning Aankoopmakelaars.
Floor
Floor
10:58 31 Aug 20
Eric Jan heeft ons met succes geholpen aan onze woning met een fijne samenwerking. Hij was altijd bereikbaar, gaf goed objectief advies, door zowel alle nadelen als voordelen van een woning te doorgronden, zodat we een afgewogen keuze konden maken. Aan te raden!!
joris
joris
09:50 29 Aug 20
Valerie heeft me erg goed geholpen in mijn zoektocht naar een huis. Met name was ze iedere keer goed voorbereid voor een bezichtiging en was ze erg goed bereikbaar.
B.A.J. Diks
B.A.J. Diks
12:24 27 Aug 20
Valerie heeft ons geholpen met een huis vinden buiten Utrecht.Ze is in deze zoektocht heel pragmatisch en realistisch geweest. Het is fijn hoe ze meedenkt. Vooral in het proces van bieden weet ze hoe het spel gespeeld moet worden en heeft ons hier heel erg goed in begeleid. Ze is persoonlijk, luistert naar je behoefte en is heel warm in de omgang. Precies wat wij nodig hadden! Bedankt!
Kicky van Leeuwen
Kicky van Leeuwen
19:53 25 Aug 20
Valerie heeft ons fijn begeleid in het proces op zoek naar ons eerste koop huis. We vonden het soms best moeilijk en spannend, maar we kregen het gevoel dat we ons eigen 'zoektempo' aan konden houden. Uiteindelijk na een aantal bezichtigingen bij het eerste bod succes gehad en wonen we nu in een prachtig huis. Wat ons de meeste waarde heeft geleverd is haar inzicht om de marktwaarde van de diverse huizen in te schatten en een richting te geven aan een 'goed' bod. Dit gaf ons meer vertrouwen in waar we mee bezig waren. We bevelen Valerie van harte aan als aankoopmakelaar.
Tejaswini Deoskar
Tejaswini Deoskar
10:30 17 Aug 20
I had an excellent experience with Koning Aankoopmakelaars. Valerie is the best buying agent I could have wished for. She was extremely organised, clear in communications, and responsive at all times. She explained all procedures to me very clearly right from our first meeting up to the very end when the contract was signed, which, as a first time buyer and expat, I appreciated a lot. At the same time, she did not push or put undue pressure on me at all, and always gave first priority to my own needs, preferences and emotional response to a place. Viewing was not only stress free but almost fun with Valerie, since she was very knowledgeable, asked all the right questions, and had a very keen eye to see potential pros and cons of a place. I knew I was in good hands with her! The whole process of buying went extraordinarily smoothly for me, thanks to Valerie's unique combination of professionalism and knowledge, combined with good cheer/good spirits and most importantly her attitude of keeping a client's ultimate satisfaction in mind! I wish Valerie all the very best in all her endeavours and her business. Thank you!
Bas Tromp
Bas Tromp
11:50 15 Aug 20
John heeft me al twee keer fantastisch geholpen bij het vinden en aankopen van een woning in Utrecht. Eerst in de Vogelenbuurt en vervolgens in Buiten-Wittevrouwen. Hij hielp me bij het bepalen of een woning daadwerkelijke aansluit bij mijn wensen en behoeften, en zorgde er in het biedingsproces voor dat mijn droomappartement niet aan m'n neus voorbij ging. Kortom, ik kan het iedereen aanraden om te kiezen voor Koning als Aankoopmakelaar in Utrecht.
Anke Fokkens
Anke Fokkens
08:27 06 Aug 20
Eric Jan Nienhuys was mijn aankoopmakelaar. Een rustige, vriendelijke man waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Deed precies waarvoor ik een makelaar in huur. Mij adviseren over de technische staat van een huis en bij het zoek- en aankoopproces. We hebben veel bezichtigingen gedaan samen en ik heb nooit het gevoel gehad dat het te veel was. Hij remde me eerder als ik iets te enthousiast was over een huis wat eigenlijk geen goed idee was. Uiteindelijk een huis gekocht waar ik echt blij mee ben en ook met een vlgs mij goede deal. Een aanrader!
Joost Slijkoort
Joost Slijkoort
05:07 04 Aug 20
Rutger heeft ons binnen no-time aan een supermooie woning geholpen en volledig ontzorgd!
Harry
Harry
07:23 14 Jul 20
In eerste instantie vroeg ik me af of ik überhaupt een aankoopmakelaar nodig had in Utrecht, denkende dat ik het zelf ook wel kon regelen en deze kosten mooi kon besparen. Bij mijn eerste bezichtigingen waren er ontzettend veel mensen en biedingen dik boven de vraagprijs. Na Valerie te hebben gesproken van Koning Aankoopmakelaars werd het duidelijk dat een aankoopmakelaar ervoor zorgt dat je een goed bod neerlegt. Op basis van analyses van eerder verkochte huizen in een bepaalde buurt en het aantal mensen bij een bezichtiging, kreeg ik van Valerie een concreet beeld wat voor een bod genoeg is. Natuurlijk betaal je wat voor een aankoopmakelaar, maar over het algemeen zal dit een stuk meer besparen dan het kost. Dit was ook in mijn situatie. Naast het feit dat je een realistisch beeld krijgt van een goed bod, heb je met Valerie ook een ontzettend leuk persoon om bij de bezichtigingen te hebben. Ze kent de leuke buurten in Utrecht en weet waar je op moet letten bij woonhuizen/appartementen. Bij elk huis dat we bekeken, kreeg ik een duidelijk beeld wat de kosten zouden zijn op langere termijn en ideeën om het mooier te maken. Ik woon inmiddels meer dan een halfjaar in Utrecht en mede dankzij de hulp van Valerie, heb ik een fantastische plek gevonden.
Rudi van der Molen
Rudi van der Molen
14:17 03 Jul 20
Heel goed geholpen door Eric Jan. Hij kon me goed uitleggen hoe alles werkt en hij reageerde altijd snel op m'n vragen. Uiteindelijk samen naar de bezichtigingen geweest en bij het eerste appartement waarvoor we een bod uitbrachten was het gelijk raak!
Giles da Silva
Giles da Silva
06:02 15 Jun 20
I am very satisfied with their service. John Siesling was my agent and he did an amazing job. He is very good at understanding our house requirements and also detailed in inspecting the house. He was able to gauge the house price and set the bid accordingly. He is experienced and direct and has a good sense of humour, he was also very patient when we turned down houses or bids, this makes him very easy to work with.Given this was our first house and our first time in the Netherlands we are very happy to have chosen Koning Aankoopmakelaars
Fija van der Meulen
Fija van der Meulen
09:10 27 May 20
Valerie heeft ons fantastisch geholpen met het vinden van ons nieuwe huis. Ze is erg betrokken, ontzettend aardig en erg goed in wat ze doet.
Pieter van de Kerkhof
Pieter van de Kerkhof
11:29 03 May 20
Valerie heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van ons huis. Toen ons bod geaccepteerd werd, kwam er veel op ons af en moesten er veel dingen geregeld worden. Valerie heeft ons hierin enorm ontzorgd en dat vonden wij erg fijn. Het gaf een prettig gevoel te weten dat er iemand is die alle kleine lettertjes leest en ervoor zorgt dat er niks vergeten of over het hoofd gezien wordt. Dankzij haar was alles gewoon goed geregeld. Een hele fijne ervaring!
Ana Góis
Ana Góis
09:47 29 Apr 20
Valerie was fantastic finding us the house we were looking for! She was very professional, always available and motivated. She was always nice and reassuring, making sure that an otherwise very challenging process went very smoothly for us. I will definitely recommend her to anyone who is looking to buy a house in Utrecht.
Kevin Kenna
Kevin Kenna
19:19 27 Apr 20
Valerie helped us in buying our current (and first) home and we are happy to recommend her without reservation . As expats there was much we did not know about buying a home in the Netherlands. Valerie helped to make the entire process completely painless. We were comfortable with her straight away and she was very quick in answering any questions we had and in arranging viewings/inspections/notary appointments etc She also advised us on multiple important points throughout each stage of the process, much of which we would never have even thought to consider. Most importantly she helped us to get exactly the kind of house we wanted and within our budget.
José Pedro Teixeira
José Pedro Teixeira
20:22 25 Apr 20
Being able to trust tour advisor was amongst other our main concerns. So that lead us to find Valerie via friends who recommended. The intake was pleasant and clarifying. Along the viewing journey, we were provided with offers on a daily basis and with all relevant information upfront for those we decided to view. The decision making was fueled with pertinent advice and we felt confident along the process which turned out to happen relatively shortly. We managed to find a lovely house that met our criteria and budget. Thanks Valerie!
seema H Srinivas
seema H Srinivas
18:05 25 Apr 20
Working with Valerie (Koning) was simply a delight. Buying a dream house in Utrecht is far from easy specially for an expat, but because of Valerie, the experience was very smooth and best in class. With her extensive experience and humbling compassion, she provided all the necessary support and guidance during all phases of the process.. After finalising the deal, some problems were later discovered in the house, however Valerie provided awesome support/follow up and everything was fixed by the seller in perfect order by the time we moved in..Valerie is highly highly recommended!!
Lorenzo Kurizu
Lorenzo Kurizu
10:01 24 Apr 20
Samen met Valerie van Koning aankoopmakelaars zijn mijn vriendin en ik op pad gegaan om ons eerste koophuis in utrecht te vinden. Dankzij Valerie zijn wij daar in deze moeilijk tijdenen zelfs relatief snel in geslaagd!Valerie heeft ons goed ontzorgt daar zij goed meedacht en keek tijdens de bezichtiging, van tevoren goed geïnformeerd was over de buurt en de gemiddelde prijzen en ons geholpen heeft met een strategie omtrent het uitbrengen van een bod.Valerie is (aanstekelijk) enthousiast, uitermate stipt en zeer fijn in haar communicatie en heeft veel leuke ideeen over wat je eventueel (nog extra) met het bezichtigde huis kunt doen.Dank Valerie!
Eline Vos
Eline Vos
06:44 24 Apr 20
Na een poosje op eigen gelegenheid zoeken in Utrecht toch maar besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wat is het toch lastig om een goede woning te vinden in deze heerlijke stad. Eerst eens rond gekeken op google en gekozen voor Koning Aankoopmakelaar. Het contact was snel gelegd en zelfs op een zaterdag was het mogelijk een gesprek te plannen. In een café in de buurt heerlijk gepraat met Valerie en we kwamen al snel tot de conclusie: met Valerie willen wij graag in zee! Na een paar weken zoeken hebben we ons heerlijke huisje gevonden. Zonder Valerie was dit zeker niet gelukt! Ze reageert meteen op vragen en is altijd bereid iets uit te leggen of een extra afspraak te maken. Ze weet precies wat belangrijk is en heeft kennis van zaken. Valerie, we zijn je zo ontzettend dankbaar voor je diensten en toewijding! We hopen nog lang van ons huis te genieten, maar we zullen je zeker aanraden bij vrienden en bekenden die dezelfde stap overwegen. Ralph, Eline en Milou
Lilla Varga
Lilla Varga
18:25 09 Apr 20
We were extremely satisfied with the Koning Aankoopmakelaars' services. The whole buying process was smooth without any issues or difficulties. As an expat couple we were really impressed by the professionalism and devotion of our agent, Eric Jan. We couldn't be more grateful for him to help us find our dream home. I can definitely recommend them if you would like to buy a house/apartment.
Neil FitzPatrick
Neil FitzPatrick
17:37 31 Mar 20
Iets meer dan een jaar geleden begonnen mijn vrouw en ik onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Dat begon met veel hoop en spanning maar werd al snel een aaneenschakeling van teleurstellingen. Als de huizen die we wilden bezichtigen niet al verkocht waren voor de afspraak dan werden ze wel verkocht op de dag van de afspraak. Toen we toch besloten om de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen kwamen we bij Valerie terecht. Ze was al snel behulpzaam met het uiteenzetten van alle zaken die we geregeld moesten hebben en was flexibel met afspreken en contact. Met hulp van Valerie konden we vaak bij de eerste groep van bezichtigers mee. Eenmaal bij bezichtigingen was haar deskundigheid en directheid ook zeer behulpzaam, zo stelde zij alle moeilijke vragen waar we nooit aan gedacht zouden hebben en enkele die we misschien onbeleefd hadden gevonden (maar die wel belangrijk waren).Valerie maakte ook altijd tijd om even na te praten en zette goed de plus- en minpunten uit een zodat wij een weloverwogen beslissing konden maken.Toen we eenmaal ons huis hadden gevonden was haar inzicht in het juiste bod en haar contact met de verkoopmakelaar onmisbaar. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat we zonder haar nooit ons huis hadden gekregen. We zijn hier dolgelukkig en we zijn Valerie uitzonderlijk dankbaar voor haar hulp hierin.
Meer reviews